Welkom bij het leuke en educatieve spel Miniclub

In Miniclub krijgt uw kind de beschikking over een eigen dolfijn. Samen verkennen zij een onderwaterwereld vol belevenissen en leuke spelletjes. Miniclub is geschikt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Dit leerzame en leuke spel vormt een succesvolle voorbereiding op de aanstaande schoolcarrière van uw kind. Daarnaast is Miniclub een goede aanvulling op reguliere schoolactiviteiten.

Beleef spannende en leerzame avonturen!

Een tropisch eiland is het decor van deze Miniclub-wereld. Op de bodem van de zee bevinden zich vele spannende en mysterieuze plekken om te verkennen. In het laboratorium, de schildpaddenboerderij en de haaiengrot worden kinderen uitgedaagd met opdrachten spelletjes. Op die manier vergroten ze hun kennis van letters, cijfers, lezen, schrijven, spelling en nog veel meer! Het niveau wordt automatisch aangepast zodat de tijd binnen Miniclub effectief besteed kan worden. Ook leuk; de karakters binnen Miniclub zijn ingesproken door o.a. Chiel Montagne en Han Peekel.

Stuur uw kind zelf op ontdekkingsreis

Alle karakters binnen Miniclub spreken Nederlands en er zijn geen geschreven teksten die gelezen moeten worden. Uw kind kan dus moeiteloos alleen leren en spelen! De intentie van het spel is dan ook om het kind alles zelfstandig te laten doen zonder hulp van ouderen. Daarom is het spel qua opzet zo eenvoudig en duidelijk mogelijk.

Het team achter Miniclub

Miniclub is ontwikkeld door Divine ApS uit Kopenhagen, Denemarken. Op dit moment is Miniclub beschikbaar in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland en Belgie. Het team achter Divine bestaat uit een ervaren team game developers die reeds jaren in de de game industrie actief zijn. Daarnaast werken we met professionals uit het onderwijs. In ieder land worden onderwijzers en remedial teachers ingezet om de oefeningen af te stemmen op de leermethodiek van het betreffende land.

In Nederland wordt Minicliub uitgegeven door Red Chocolate bv uit Haarlem. Op het gebied van marketing werkt Miniclub samen met de STER. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft: admin@miniclub.nl