Miniclub spellen ter voorbereiding of als aanvulling
op het reguliere onderwijs

Educatieve spellen

De meeste ouders herkennen de situatie waarbij kinderen veel tijd besteden aan het spelen van vermakelijke spellen achter de computer. Jammer genoeg zijn de meeste spellen niet educatief verantwoord. De meeste ouders worstelen met de vraag hoeveel tijd hun kind(eren) achter de computer mag besteden aan dit soort spellen en daarnaast welke type spellen 'goed' zijn voor hen.

Voor kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 4

Miniclub is een educatief verantwoorde website, waardevol voor zowel ouders als kinderen. Miniclub biedt verschillende educatieve spellen, waarbij kinderen op een leuke manier aan de slag gaan met rekenen, spellen, rijmen, creatieve vaardigheden en meer. De leermethode sluit aan op het niveau van kinderen in groep 1 tot en met groep 4, waardoor het een mooie voorbereiding en aanvulling op de reguliere schoolactiviteiten vormt.

Vermaak als stimulans

In de educatieve spellen wordt uw kind beloond met gouden munten en parels, die zij kunnen inwisselen voor vermakelijke spelletjes. Zo wordt uw kind gestimuleerd om eerst de educatieve spellen te spelen, alvorens de vermakelijke.