Systeemvereisten

Hierna zijn de technische eisen opgenomen waaraan uw personal computer, tablet, mobiele telefoon en browser moeten voldoen om gebruik te kunnen maken van Miniclub.

Adobe Flash

Miniclub is ontwikkeld in Adobe Flash. Dit bekent dat op uw personal computer software van Adobe moet zijn geïnstalleerd om gebruik te kunnen maken van Miniclub. Als u hier niet over beschikt dan wordt u bij het eerste gebruik van Miniclub automatisch in de gelegenheid gesteld om deze software te downloaden. Miniclub werkt niet op de Apple Ipad en andere tablets die niet beschikken over Adobe Flash ondersteuning. Ditzelfde geldt voor bepaalde typen mobiele telefoons. Controleer hiervoor uw gebruiksaanwijzing of neem contact op met de leverancier waar u het betreffende apparaat hebt gekocht.

Browsers

Miniclub is geoptimaliseerd voor de volgende webbrowsers: Firefox vanaf versie 4, Google Chrome vanaf versie 12 en Microsoft Internet Explorer vanaf versie 8.

Computers

De performance van Miniclub kan worden beïnvloed door de snelheid van uw computer. De meest optimale gebruikservaring van Miniclub wordt bereikt als u beschikt over een computer met een processor met een snelheid van 2.66 Ghz of hoger.